Het verhaal van

Durfje Daantje

Mijn oma heette Durfje Daantje.

Ik heb haar helaas nooit gekend, maar ik weet wel dat zij graag wilde dat ik naar haar vernoemd zou worden.

Stiekem ben ik opgelucht dat het iets anders geworden is: Diane Dorinde.

Daar ben ik best blij mee en het is toch D.D.

Of mijn oma echt een Durfje Daantje was dat weet ik niet want ik heb haar nooit ontmoet. Al zegt de foto misschien wel iets over haar.

Mijn oma Durfje Daantje is wel mijn inspiratie geweest bij het bedenken van het karakter Durfje Daantje die nu het grote voorbeeld is voor veel kinderen.

Durfje Daantje heeft veel vertrouwen in haar eigen vaardigheden en ziet een lastige taak als een uitdaging en ze heeft de durf en moed om die uitdaging aan te gaan.

Durfje Daantje heeft veel vertrouwen in haar eigen kunnen, ze weet waar ze goed in is en gelooft dat zij haar doel kan bereiken en durft de stappen te nemen die daarvoor nodig zijn.

Durfje Daantje heeft veel vertrouwen in zichzelf, durft haar vinger op te steken, durft vragen te stellen, ze oefent, durft foutjes te maken en als iets niet lukt probeert ze het opnieuw.

Durfje Daantje kindercoaching maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Door de website te gebruiken accepteert u de privacyverklaring en het gebruik van cookies. Lees meer.